Om Inre Balans

Recensioner från kunderna:

“Jag tycker det kändes lättande att prata med Lena och att jag inte är ensam om att må så här. Jag nog borde vara snällare mot mig själv. Det bästa rådet jag fick var att ta små pauser. Tex 10 min här och där. Inte en hel weekend för mig själv, då det inte skulle fungera. Det jag jobbar med mest nu är mina nya ledord BEHÖVER och VILL”

“Jag har varit utbränd och jag har hållit på att ’falla dit’ igen. Jag har kontrakt med mig själv och jobbar ständigt på att vara snäll mot mig själv – och just detta stöttade Lena mig i. Självmedkänsla. Så svårt och så viktigt! Tack för viktiga verktyg att ta fram i vardagen – att påminna sig om när det är tufft och att bana in när allt känns bra – då blir det lättare att ta fram när det känns tuffare. En praktisk konsultation som gav mig reflektion, medel och ökad kunskap. Tack Lena!”

“Alla borde träffa en som Lena, allra helst borde du träffa just Lena. Tacksam!”

———————————————————————————————————————————————————————————-

Efter över 20 års erfarenhet av att arbeta med människor i egenskap av chef och ledare har jag nu tagit med mig denna kunskap och bytt yrkesbana för att helt fokusera på hälsa och balans hos de människor jag möter.

Vi lever alla i en värld full av intryck, krav, önskemål och viljor som gör att vi medvetet behöver fokusera på att finna lugn och återhämtning.

Utan återhämtning riskerar vi att köra slut på vår energi.

Min ambition är att hjälpa människor till ett liv i balans. Att ge mina klienter insikt och verktyg att hantera vardagen så att energin inte tar slut för fort. Att vi orkar med oss själva och vår omgivning. Detta sker genom terapeutiska samtal där vi ses, antingen på riktigt eller digitalt.

Jag hjälper även företag att bli bra på att hantera stress. Jag träffar ledningsgrupper och HR-avdelningar för att prata om stress, återhämtning och rehabilitering vid stressrelaterad sjukdom. Jag erbjuder skräddasydda paket med föreläsningar och tillhörande personliga samtal. Välkommen att höra av er för offert för just ert företag till inrebalans@ehrlow.se!

inrebalans@ehrlow.se